Upstate Retro surfershorts

USD $44.50
Gratis levering
 
Farve:Smoke Grey Grit

BESKRIVELSE

Superdry Upstate Retro surfershorts til mænd. Et par seje surfershorts, der er perfekte til lands og til vands. De er fremstillet i et fleksibelt materiale med 4-vejs-stretch og designet med stribedetalje, lukning med velcro og justerbar snøre i taljen og lomme bagpå. Upstate Retro surfershortsene har et Superdry logo i gummi forneden og et mindre Superdry logomærke i gummi på baglommen.


Bemærk venligst, at vi af hygiejniske årsager ikke kan tilbyde ombytning eller at betale pengene tilbage for badetøj, medmindre det stadig er forseglet i den oprindelige emballage. Dette påvirker ikke dine rettigheder ifølge gældende lovgivning.

størrelse Talje
XS 28" (71cm)
S 30" (76cm)
M 32" (81cm)
L 34" (86cm)
XL 36" (91cm)
XXL 38" (97cm)
Materialer & stoffer
Materiale Polyester 91%, Elastan 9%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Tørretumbles - Normal (lav Varme)
Strygning: Strygning - Lav Varme
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
1062016500065

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…