Premium dunquiltet bomberjakke

USD $199.50
Gratis levering
 
Farve: Marineblå

BESKRIVELSE

Superdry Premium dunquiltet bomberjakke til kvinder. Når du investerer i vores Premium dunquiltet bomberjakke, får vejr og vind et stilfuldt modspil. Jakker er designet med dunfyld i blandingsforholdet 90/10, som sørger for, at du altid er varmt klædt på. Jakken har aftagelig hætte med elastiksnøre, lukning med lynlås, tre lynlåslommer og ribkant ved håndled og forneden. Den lækre jakke har endvidere et Superdry mærke på lommerne og ærmet og lynlåstapper med Superdry branding. Brug jakken sammen med dine skinny yndlingsjeans og støvler, og indtag den nye sæson i et outfit, der både er smart og casual.

Superdry er certificeret gennem Responsible Down Standard og sikrer, at dunfyld til vores produkter kommer fra leverandører, der lever op til kravene for dyrevelfærd.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
For Nylon 100%
Vattering Ned 90%, Fjer 10%
Faux Fur-kant Modakryl 57%, Akryl 35%, Polyester 8%
Outer Shell Polyester 87%, Bomuld 13%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082218500234
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…