offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Active badedragt

USD $39.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

34

36

38

40

42

44

Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Sort

BESKRIVELSE

Superdry Active badedragt til kvinder. Hvad enten du er til vandaerobics eller traditionel banesvømning, er vores Active badedragt din nye favorit. Badedragten er fremstillet i en SuperQuick Dry kvalitet med bryderryg og ventilerende design, så du kan satse målrettet på dine resultater. Badedragten har endvidere et Superdry Sport logo hen over brystet og bagpå.
Bemærk venligst, at vi af hygiejniske hensyn ikke kan tilbyde at bytte eller refundere pengene for badetøj, medmindre det stadig er forseglet i den oprindelige emballage. Dette påvirker ikke dine rettigheder ifølge gældende lovgivning.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
Skal Polyamid 78%, Elastan 22%
Rygpanel Polyester 82%, Elastan 18%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2103331500004

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…