offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

SD Stealth ski dunbomberjakke

USD $279.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

34

36

38

40

42

44

STøRRELSESGUIDE
Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Sort

BESKRIVELSE

Superdry SD Stealth skijakke i bomberstil med dunfyld til kvinder. En lækker helårsjakke til skisæsonen med reflekterende, justerbare Superdry seler med trykknapper. Bomberjakken har lækker andedunsfyld i blandingsforholdet 90/10 og meget høj fyldkraft, der giver super isolering. Jakken har endvidere hætte, der kan skjules, med aftagelig kant i imiteret pels, justerbar elastiksnøre og reflekterende Superdry logo. Bomberjakken lukkes med lynlås og har et lynlåspanel med refleks, der holdes på plads med magnetiske trykknapper. Den har sneskørt, elastiske manchetter, to lommer med coatede lynlåse og lomme til liftkort. Læg dertil inderlomme og diskrete ventilationsslidser med lynlås under ærmerne. Endelig har jakken gennemgående Superdry branding på lynlåstapperne, refleksdetaljer og et Snow mærke på ærmet. 


Superdry er certificeret gennem Responsible Down Standard for at sikre, at vores produkter med dunfyld er frembragt på en måde, der sikrer dyrevelfærd.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
For Nylon 100%
Vattering Ned 90%, Fjer 10%
Skal Nylon 100%
Rib Polyester 90%, Elastan 10%
Faux Fur-kant Akryl 48%, Modakryl 44%, Polyester 8%
Vask & pleje
Vask: Kun Håndvask
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082321100024
Superdry størrelsesguide (Desktop) Superdry størrelsesguide (Mobile)

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…