Rookie dunparka

USD $199.50
Gratis levering
Varen er ikke på lager i øjeblikket.
Farve: Red Plum

BESKRIVELSE

Superdry Rookie dunparka til kvinder. Rookie dunparkaen er designet med lækker andedunsfyld i blandingsforholdet 80/20 og har fyldkraft i mediumklassen, der leverer rigtig god isolering, når det begynder at blive koldt. Jakken har hætte med justerbar elastiksnøre og aftagelig kant i imiteret pels, lukning med lynlås og knapper og fire lommer foran. Jakken har endvidere justerbar elastiksnøre i taljen med elastikdesign bagpå, så du kan tilpasse den efter behov. Endelig har Rookie dunparkaen et Superdry logomærke på det ene ærme.

Superdry er certificeret gennem Responsible Down Standard og sikrer, at dunfyld til vores produkter kommer fra leverandører, der lever op til kravene for dyrevelfærd.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
For Nylon 100%
Vattering Ned 80%, Fjer 20%
Faux Fur-kant Modakryl 57%, Akryl 35%, Polyester 8%
Outer Shell Polyester 82%, Bomuld 18%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082218500191
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…