Sport Wintersprinter jakke

USD $119.50
Gratis levering
 
Farve: Royal/hvid/lysegrå

BESKRIVELSE

Superdry Sport Wintersprinter jakke til mænd. En jakke til et afslappet eller sporty look, der også er perfekt at bruge efter træning. Sport Wintersprinter jakken har tovejslynlåse med brandnavn, ribstrikket krave, to udvendige lynlåslommer, en inderlomme og en hætte med justerbar elastiksnøre og lukning med velcro. Den er helforet med fleece og har termiske egenskaber og åndbare detaljer på ærmerne og bagpå. Jakken har endvidere lynlåstapper med brandnavn og Superdry Sport logoer på ærmer og bagpå. Endelig har Sport Wintersprinter jakken manchetter med tommelfingerhul og gennemgående refleksdetaljer – perfekt til døgnets mørkere timer.

størrelse Bryst
XS 34" (86cm)
S 36" (91cm)
M 38" (97cm)
L 40" (102cm)
XL 42" (107cm)
XXL 44" (112cm)
XXXL 46" (117cm)
Materialer & stoffer
Materiale Nylon 100%
For I Hætte Polyester 100%
For Polyester 100%
Rib Polyester 98%, Elastan 2%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
1041513000022
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…