Sports Athletic T-shirt

USD $34.50
Gratis levering
 
Farve:Dissolve Cobalt/black Print

BESKRIVELSE

Athletics udvalget fra Superdry Sport kollektionen har en kompressionsagtig pasform, der giver en tættere, atletisk silhuet.

Trendy, behagelig og helt på toppen! Den spritnye Superdry sportskollektion til mænd er cool, komfortabel og designet til præstationer i topklasse.

Superdry Sport Athletic T-shirt til mænd. Denne super bløde kortærmede T-shirt, med svedtransporterende teknologi til at holde dig kølig, mens du træner, har et stort, præget Superdry Sport print samt et Superdry Sport logo på det ene ærme. For ekstra komfort er Sport Athletic T-shirten udstyret med flatlocksømme på siden og ryggen for at forhindre gnidning.

Modellen er klædt i: Medium
Modellens højde: 185 cm

størrelse Bryst
XS 34" (86cm)
S 36" (91cm)
M 38" (97cm)
L 40" (102cm)
XL 42" (107cm)
XXL 44" (112cm)
XXXL 46" (117cm)
Materialer & stoffer
Materiale Polyester 92%, Elastan 8%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
1040405000126
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…