Core Effect vindjakke

USD $79.50
Gratis levering
 
Farve:Hazard Orange

BESKRIVELSE

Active serien fra Superdry Sport kollektionen er i et løsere, let materiale, som er designet til at give bevægelsesfrihed.

Trendy, behagelig og helt på toppen! Den helt nye sportskollektion til mænd fra Superdry er designet til store præstationer.

Superdry Core Effect vindjakke til mænd. En vindjakke i et let materiale med laserskårede detaljer i linningen, som giver åndbarhed, og en indvendig hætte med elastisk pandebånd. Det udvendige lag har to lommer med lynlås, lynlåslukning med reflekterende lynlåsbeskyttelse og varemærke og elastiske manchetter. Endelig har jakken et reflekterende Superdry Sport logo på det ene ærme. Core Effect vindjakken har en medfølgende lille taske med varemærket til opbevaring af vindjakken, hvilket gør den perfekt til rejser.

Modellen er klædt i: Medium Modellens højde: 188 cm Modellens brystmål: 96 cm

størrelse Bryst
XS 34" (86cm)
S 36" (91cm)
M 38" (97cm)
L 40" (102cm)
XL 42" (107cm)
XXL 44" (112cm)
XXXL 46" (117cm)
Materialer & stoffer
Materiale Polyester 100%
For Nylon 100%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
1020200500203

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…