offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Ultimate Snow Rescue rygsæk

USD $99.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

OS

Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Basalt Black Grit/hyper Orange

BESKRIVELSE

Superdry Ultimate Snow Rescue 20 l rygsæk til mænd. Innovativ rygsæk og et must til vinterens sportsgear. Den har et stort rum med lynlås, stropdesign med klikspænder på siden til fastgørelse af ski/snowboard og en yderlomme mere med lynlås og meshrum. Ultimate Snow Rescue rygsækken har et tredje rum, der er foret med fleece, til sikker opbevaring af dine skibriller. Læg dertil en anordning i lynlåsrummet i bunden, der er til at tage ud, så du kan fastgøre din hjelm til rygsækken. Rygsækken har endvidere behageligt polstret bagpanel og ditto skulderremme plus en justerbar hoftesele, så rygsækken sidder godt og sikkert under aktivitet. Endelig har rygsækken en fløjte på stroppen med klikspændet, hank i toppen, lynlåstapper med Superdry branding, reflekterende Superdry logoer og pipingdetaljer og lettilgængelige sidelommer til opbevaring af dine drikkedunke.


Kapacitet: ca. 20 liter

L 52 cm x B 35 cm x D 18 cm

størrelse
OS UK-1SIZE
Materialer & stoffer
For Polyester 100%
Materiale Nylon 100%
Materiale Nylon 83%, Polyester 17%
Vask & pleje
Vask: Må Ikke Vaskes
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
3186152500006

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…