Mountain Pro Project dunparka

USD $299.50
Gratis levering
 
Farve:Royal

BESKRIVELSE

Superdry Mountain Pro Project dunparka til mænd. Klæd dig varmt og smart med denne dunjakke i parkastil. Den er designet med førsteklasses andedunsfyld i blandingsforholdet 80/20 og meget høj fyldkraft, så du er klædt på til den bidende kulde. Mountain Pro Project dunparkaen har aftagelig hætte med justerbar elastiksnøre, fire lommer og en inderlomme. Jakken har endvidere ribkant på ærmerne, lynlåslukning og et reflekterende Superdry logo på skulderen. Jakken har også et stort reflekterende Superdry Mountain Project logo hen over ærmet og langs ryggen, så du er synlig selv i svag belysning. Endelig har Mountain Pro parkaen et Superdry mærke på lommen.


Superdry er certificeret gennem Responsible Down Standard og sikrer således, at dunfyld til vores produkter kommer fra leverandører, der lever op til kravene for dyrevelfærd.

størrelse Bryst
XS 34" (86cm)
S 36" (91cm)
M 38" (97cm)
L 40" (102cm)
XL 42" (107cm)
XXL 44" (112cm)
XXXL 46" (117cm)
Materialer & stoffer
For Nylon 100%
Vattering Ned 80%, Fjer 20%
Skal Polyester 85%, Bomuld 15%
Rib Polyester 98%, Elastan 2%
Faux Fur-kant Modakryl 53%, Akryl 39%, Polyester 8%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
1020202000224
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…