offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Ultimate Snow Service handsker

USD $59.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

S/M

M/L

Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Contrast Camo/rescue Yellow

BESKRIVELSE

Superdry Ultimate Snow Service handsker til mænd. Indtag pisterne i lækker stil med vores Ultimate Snow Service handsker. De er designet med fokus på behagelig pasform og performance i en kvalitet med en høj grad af åndbarhed og forstærkede håndflader, der sikrer et godt greb. Indsatte vandafvisende paneler og et materiale, der kan tåle lidt af hvert vejr, sikrer, at dine hænder holdes tørre. Og det bløde lag indvendigt gør dem ganske enkelt bare lækre at have på. Handskerne har endvidere en justerbar rem, detalje på tommelfinger og pegefinger til aftørring af skibrillen, et Superdry Snow logomærke på håndleddet og Superdry Snow logo foran. 

størrelse
S/M UK-S/M
M/L UK-M/L
Materialer & stoffer
Materiale Polyester 79%, Akryl 19%, Elastan 1%, Viskose 1%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
3186152500011

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…