Summer Rogue trenchcoat

USD $159.50
Gratis levering
 
Farve:Marineblå

BESKRIVELSE

Superdry Summer Rogue trenchcoat til mænd. Trenchcoaten er designet med tekstiler af højeste kvalitet og er i et let design, så den er perfekt som overgangsfrakke. Frakken er inspireret af britisk militærdesign og har alle de klassiske detaljer. Trenchcoaten er således dobbeltradet, har skulderepauletter og flap på ryggen, så regnen bedre kan glide af og holde dig tør. Rogue trenchcoaten har ud over de militærinspirerede detaljer to forlommer med trykknapper og to praktiske inderlommer til sikker opbevaring af dine ting. Trenchcoaten har endvidere krave med kontrastfarvet underside og et spænde, der holder kraven på plads, tilpasset design i taljen og en slids bagpå, der sikrer øget bevægelsesfrihed. Endelig har Remastered Rogue trenchcoaten Superdry logomærker på ærme og lomme. Brug den sammen med en skarp, hvid skjorte og chinos, og bliv klædt på til både job og middagsselskab. 


størrelse Bryst
XXS 32" (81cm)
XS 34" (86cm)
S 36" (91cm)
M 38" (97cm)
L 40" (102cm)
XL 42" (107cm)
XXL 44" (112cm)
XXXL 46" (117cm)
4XL 48" (122cm)
Materialer & stoffer
Ærmefor Polyester 100%
For Bomuld 100%
Outer Shell Polyester 75%, Bomuld 25%
Vask & pleje
Vask: Må Ikke Vaskes
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Strygning - Lav Varme
Kemisk rens: Kemisk Rens - Alle Kemiske Stoffer, Undtagen Trichlorethylen
varenummer
1020200500419
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…