Polar SD-Wind Attacker

USD $109.50
Gratis levering
 
Farve: Dark Charcoal Marl/super Denby

BESKRIVELSE

Superdry Polar SD-Wind Attacker til mænd. Giv vind og vejr kamp til stregen i denne Polar SD-Wind Attacker jakke, der er en del af vores ikoniske wind-linje. Jakken har to striber på ryggen med et Superdry logo i gummi, lukkes med en dobbelt tovejslynlås, velcro og trykknapper for at holde vejr og vind ude og har et Superdry logo i gummi på begge ærme. Polar SD-Wind Attacker jakken har endvidere ribstrikket krave, ribstrikkede manchetter med tommelfingerhul og fire praktiske lynlåslommer foran. Jakken er helforet med fleece, herunder også ærmerne, for at gøre den ekstra dejlig varm. I foret er der en enkelt lomme med trykknap. Endelig har jakken justerbar elastiksnøre i kraven og forneden.

størrelse Bryst
XS 34" (86cm)
S 36" (91cm)
M 38" (97cm)
L 40" (102cm)
XL 42" (107cm)
XXL 44" (112cm)
XXXL 46" (117cm)
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Strygning - Lav Varme
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
1020201000195

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…