SD State Volley badeshorts

USD $39.50
Gratis levering
 
Farve:Darkest Navy

BESKRIVELSE

Superdry SD State Volley badeshorts til mænd. De perfekte badeshorts til alverdens strandaktiviteter. Med dobbelt linning, der har justerbar snøre og Superdry logo, et indsat stykke i mesh og et stort fremhævet Superdry logodesign, der fortsætter om bagpå. SD State Volley badeshortsene har endvidere to forlommer, en lynlåslomme bagpå og et Superdry logo i gummi under baglommen.

Bemærk venligst, at vi af hygiejniske hensyn ikke kan tilbyde ombytning eller at betale pengene tilbage for undertøj, medmindre det stadig er forseglet i den oprindelige emballage. Dette påvirker ikke dine rettigheder ifølge gældende lovgivning.

størrelse Talje
XS 28" (71cm)
S 30" (76cm)
M 32" (81cm)
L 34" (86cm)
XL 36" (91cm)
XXL 38" (97cm)
Materialer & stoffer
Materiale Polyester 100%
For Polyester 100%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Strygning - Lav Varme
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
1062016500066

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…