Surplus Goods Photo badeshorts

USD $39.50
Gratis levering
Varen er ikke på lager i øjeblikket.
Farve:Sort

BESKRIVELSE

Superdry Surplus Goods badeshorts til mænd. Til en af de dage, hvor du går direkte fra stranden til baren. Kombineret med vores Originals Pocket T-shirt har du det perfekte gå i byen-outfit til en varm sommerdag. Disse badeshorts tilbyder både komfort og funktionalitet med en snøre samt lukning med velcro og fuld foring med mesh. Praktisk baglomme med trykknap. Badeshortsene afsluttes med et Surplus Goods logomærke på baglommen og et Superdry logomærke på sidesømmen.

Modellen er klædt i: Medium
Modellens højde: 185 cm højBemærk venligst, at af hensyn til hygiejne kan vi ikke tilbyde ombytning eller refusion af badetøj, medmindre det stadig er forseglet i den oprindelige emballage. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

størrelse Talje
XS 28" (71cm)
S 30" (76cm)
M 32" (81cm)
L 34" (86cm)
XL 36" (91cm)
XXL 38" (97cm)
Materialer & stoffer
Materiale Polyester 100%
For Polyester 100%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Blegemiddel Uden Klor Efter Behov
Tørring: Tørretumbles - Normal (lav Varme)
Strygning: Strygning - Lav Varme
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
1062016500044

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…