Utah T-shirt i overstørrelse

USD $34.50
Gratis levering
 
Farve:Oxide

BESKRIVELSE

Superdry Utah T-shirt i overstørrelse til kvinder fra Modern Prep kollektionen. Denne T-shirt i overstørrelse er fremstillet i bomuldsrigt stof af høj kvalitet for at skabe en ren og frisk pasform i vores nye farver til denne sæson. T-shirten i overstørrelse har en flatterende rund hals, korte ærmer, et Superdry mærke på det ene ærme og et stort monokromt Superdry mærke forneden for at imitere sportsbranding fra 90'erne. T-shirten kan bruges med kanten foldet op eller helt løs for at skabe en afslappet gadestil. T-shirten i overstørrelse er et centralt element, der skal bruges med sloppy joggers eller med den midivævede nederdel. 

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
Materiale Bomuld 100%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Strygning - Lav Varme
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2103025500631
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…