Performance jakke i let kvalitet

USD $99.50
Gratis levering
 
Farve: Sort

BESKRIVELSE

Superdry Performance jakke i let kvalitet til kvinder. Tag din træningsrutine til et helt nyt niveau med denne Superdry Sport jakke i høj kvalitet. En vandafvisende jakke, der kan bruges i al slags vejr, med stærkt iøjnefaldende detaljer og Superquick hurtigttørrende materiale. Denne jakke har en enkelt lynlåslukning, en enkelt lynlås med reflekterende kant på armen og to ydre lynlåse foran. Denne jakke har også refleksdetaljer på skuldrene, et reflekterende Superdry Sport logo på den ene arm, så du bedre kan ses i svag belysning samt en hætte med elastik. Endelig har performance jakken i let kvalitet reflekterende manchetter og søm med elastik.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
Materiale Polyester 92%, Elastan 8%
For I Hætte Polyester 87%, Elastan 13%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2103329000021
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…