offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Sømløs Active bh

USD $34.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

34

36

38

40

42

44

Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Botanical Green

BESKRIVELSE

Sømløs Superdry Active bh til kvinder. Gør sømløs til din standard – et let, ekstra lag, der lægger sig skånsomt mod din hud. Den veltilpassede sports-bh er en god investering til dit træningsgear, så du kan vise dig fra din bedste side i træningslokalet. Det superbløde materiale med fugttransporterende og åndbare egenskaber bidrager til optimal bevægelsesfrihed og sikrer, at du kan føle dig cool og veltilpas, når du træner igennem. Sports-bh'en er endvidere designet med et bredt bånd med Superdry branding forneden, så du får optimal støtte. Fuldend dit træningslook med vores matchende leggings.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
Materiale Nylon 83%, Polyester 13%, Elastan 4%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2103332500016

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…