Performance leggings med isolering

USD $89.50
Gratis levering
 
Farve:Sort

BESKRIVELSE

Superdry Performance leggings med isolering til kvinder. Disse leggings er designet med fokus på både performance og stil og har flere high tech-egenskaber, så du let og elegant kan træne igennem. Designet med høj talje og justerbar snøre sikrer perfekt pasform, og gennemgående refleksdetaljer gør, at du også er synlig i svag belysning. Vores Performance leggings med isolering er gennemført i en kompressionskvalitet med fugttransporterende egenskaber, så sveden ledes væk under din træning. Flatlocksømme bidrager til den behagelige pasform, og de termiske egenskaber og det lækre materiale på indersiden sørger for den rette temperatur.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
Materiale Nylon 72%, Elastan 28%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2103330000047
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…