Glacier jakke

USD $129.50
Gratis levering
 
Farve:Fluro Coral/sort

BESKRIVELSE

Superdry Glacier jakke til kvinder. Denne lette og vejrbestandige jakke, som er beregnet til efter skiløb på pisterne, holder dig varm. Glacier jakken, som har imiteret fleeceforing i hætten og kant i imiteret pels, har tovejslynlås i fuld længde, justerbar hætte med elastisk snøre og tre forlommer med lynlåslukning. Den øverste lomme er designet med åbning til hovedtelefonledninger. Indvendigt har jakken fleeceforing på torso og arme med central ensfarvet panel bagpå. Glacier jakken har desuden elastiksnøre forneden og velcrolukning for justerbare manchetter, så kulden fra bjergene holdes på afstand.

Modellen er klædt i: Small
Modellens højde: 175 cm
Modellens brystmål: 82 cm

størrelse
XXS UK-XXS
XS UK-XS
S UK-S
M UK-M
L UK-L
XL UK-XL
Materialer & stoffer
For Polyester 100%
Materiale Polyester 100%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082321100012
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…