offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Snow Service jakke

USD $299.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

XXS

XS

S

M

L

XL

Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Light Grey Grit/fluro Coral

BESKRIVELSE

Full Tech-sortimentet fra Superdry Snow Collection er med sine tekniske materialer og gode vandafvisende egenskaber designet til optimale præstationer. Sortimentet er til dig, der elsker skiløb og snowboarding på sorte pister og i krævende terræn.

Superdry Ultimate Snow Service skijakke til kvinder. Skijakke, der lukkes med dobbelt lynlås og har hætte med kontrastfarvet for, aftagelig kant i imiteret pels og justerbar snøre. Jakken er designet med forseglede sømme, der er med til at holde fugten ude. Med otte udvendige lommer, en tech-lomme med åbning til høretelefoner og ventilerende åbninger med lynlås i begge armhuler. Og dit liftkort opbevares praktisk og sikkert med en tilpasset lomme på ærmet. Med aftageligt sneskørt og snemanchetter indvendigt, for ekstra beskyttelse. Skijakken har endvidere trykt Superdry logo på skulderen og et Superdry Snow logomærke på ærmet.Vandafvisning <10.000 mm

Åndbarhed <10.000 g

størrelse
XXS UK-XXS
XS UK-XS
S UK-S
M UK-M
L UK-L
XL UK-XL
Materialer & stoffer
For Polyester 100%
Vattering Polyester 100%
Skal Polyester 100%
Faux Fur-kant Akryl 73%, Modakryl 15%, Polyester 12%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Tørres I Skyggen
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082321100005

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…