Snow dynejakke

USD $284.50
Gratis levering
Varen er ikke på lager i øjeblikket.
Farve:Cliff Face/sort

BESKRIVELSE

Full Tech-sortimentet fra Superdry Snow Collection er med sine tekniske materialer og gode vandafvisende egenskaber designet til optimale præstationer. Sortimentet er til dig, der elsker skiløb og snowboarding på sorte pister og i krævende terræn.

Superdry Snow dynejakke til kvinder. Polstret snetæt jakke, der lukkes med lynlås og trykknapper og har en indvendig ribkrave og aftagelig hætte med forseglede sømme. Snow dynejakken har endvidere udvendige lommer med lynlås og fleecefor, to indvendige lommer inkl. en tech-lomme med åbning til høretelefoner og en klud til rengøring af skibriller. Med aftageligt sneskørt og snemanchetter, der giver den optimale beskyttelse. Endelig har jakken Superdry logo på lommerne og det ene ærme.

Modellen er klædt i: Small
Modellens højde: 175 cm
Modellens brystmål: 82 cm

størrelse
XXS UK-XXS
XS UK-XS
S UK-S
M UK-M
L UK-L
XL UK-XL
Materialer & stoffer
For Polyester 100%
Vattering Polyester 100%
Skal Polyester 100%
Faux Fur-kant Akryl 73%, Modakryl 15%, Polyester 12%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Tørres I Skyggen
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082321100003

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…