offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Ultimate Snow Action jakke

USD $299.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

34

36

38

40

42

44

STøRRELSESGUIDE
Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Frosted Geo Mountain

BESKRIVELSE

Superdry Ultimate Snow Action jakke til kvinder. Skijakken har hætte med kontrastfarvet for, aftagelig kant i imiteret pels og justerbar snøre. Jakken har et fordelagtigt, vandafvisende yderlag (<10.000 mm), coatede lynlåse og tapede sømme, så vandet ikke kan trænge ind. Ultimate Snow Action jakken, som kombinerer lækker stil med performance, har endvidere seks forlommer med lynlås, en ekstra lomme til tech-udstyr med velcro-lukning og pudseklud til skibrillerne og en lynlåslomme på ærmet. Læg dertil holder til liftkort, design i et åndbart tech-materiale (<10.000 g) og ventilationsslidser med lynlås under armene, som gør jakken ekstra behagelig at have på. Et design med sneskørt, justerbare manchetter og tommelfingerhuller i de indvendige manchetter sikrer, at du er optimalt klædt på. Endelig har skijakken refleksdetaljer, dobbelt lynlås og Superdry logodetaljer på ærmer og skulder. 

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
For Polyester 100%
Vattering Polyester 100%
Faux Fur-kant Modakryl 80%, Polyester 14%, Akryl 6%
Outer Shell Polyester 100%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082321100018
Superdry størrelsesguide (Desktop) Superdry størrelsesguide (Mobile)

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…