offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Ultimate Snow Service handsker

USD $59.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

S/M

M/L

Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Acid Pink/vortex Navy

BESKRIVELSE

Superdry Ultimate Snow Service handsker til kvinder. Designet med fokus på behagelig pasform og performance. Handskerne er fremstillet i en kvalitet med en høj grad af åndbarhed og har forstærkede håndflader, der sikrer et godt greb, og et blødt lag indvendigt, der gør dem dejligt bløde. Vandafvisende indsatte stykker og et behandlet materiale, der kan tåle lidt af hvert vejr, sikrer, at dine hænder holdes tørre, når du gi'r den gas på pisterne. Handskerne har endvidere en justerbar rem og designdetalje på tommelfinger og pegefinger til aftørring af skibrillen. Endelig har Ultimate Snow Service handskerne et Superdry Snow mærke på håndleddet og Superdry Snow logo foran. 

størrelse
S/M UK-S/M
M/L UK-M/L
Materialer & stoffer
Materiale Polyester 77%, Akryl 21%, Elastan 1%, Viskose 1%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
3186152000006

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…