offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Japan Edition Snow dunjakke

USD $299.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

34

36

38

40

42

44

STøRRELSESGUIDE
Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Black Camo

BESKRIVELSE

Superdry Japan Edition Snow dunjakke til mænd. Bliv klædt på til dit næste snepakkede eventyr med denne Japan Edition dunjakke. Den er gennemført med dunfyld i blandingsforholdet 90/10, så du ikke kommer til at fryse, når det bliver koldt. Jakken har coatede lynlåse, holder til liftkort på ærmet, sneskørt med trykknapper og gennemgående refleksdetaljer, så du også er synlig i svag belysning. Læg dertil lukning med lynlås med mulighed for ekstra stolpelukning med lynlås og åndbare meshdetaljer, manchetter med tommelfingerhul og justerbar velcro og to lynlåslommer plus inderlomme med lynlås. Endelig har jakken snøre i hætten, elastisk kant forneden, Superdry branding på ærme, lynlåspanel og hætte og Superdry lynlåstapper.

Superdry er certificeret gennem Responsible Down Standard og sikrer, at dunfyld til vores produkter kommer fra leverandører, der lever op til kravene for dyrevelfærd.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
Ærmefor Nylon 100%
Nederdel Nylon 100%
For Polyester 100%
Vattering Ned 90%, Fjer 10%
Materiale Nylon 100%
Materiale Polyester 100%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082321100022
Superdry størrelsesguide (Desktop) Superdry størrelsesguide (Mobile)

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…