offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Ultimate Snow Rescue rygsæk

USD $99.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

OS

Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Frosted Geo Aop

BESKRIVELSE

Superdry Ultimate Snow Rescue 15 l rygsæk til mænd. Innovativ rygsæk og et must til vinterens sportsgear. Den har et stort rum med lynlås, stropdesign med klikspænder på siden til fastgørelse af ski/snowboard og et yderrum med lynlås og mesh-lomme. Ultimate Snow Rescue rygsækken har et tredje rum, der er foret med fleece og kan bruges til sikker opbevaring af dine skibriller. Læg dertil en anordning i lynlåsrummet i bunden, der er til at trække ud, så du kan fastgøre din hjelm til rygsækken. Rygsækken har endvidere behageligt polstret bagpanel og ditto skulderremme plus en justerbar hoftesele, så rygsækken sidder godt og sikkert under aktivitet. Endelig har rygsækken hank i toppen, reflekterende Superdry logoer og lettilgængelige lommer på siden.


Kapacitet: ca. 15 liter

H 46 cm x B 30 cm x D 12 cm

størrelse BreddeDybdeHøjde
OS 11" (30cm)4" (12cm)18" (46cm)
Materialer & stoffer
Materiale Polyester 100%
For Polyester 100%
Materiale Nylon 100%
Vask & pleje
Vask: Må Ikke Vaskes
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
3186152000007

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…