offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Ultimate Snow Service luffer

USD $59.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

S/M

M/L

Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Black Frost/reflective

BESKRIVELSE

Superdry Ultimate Snow Service luffer til kvinder. Bliv godt og grundigt klædt på til pisterne med disse Snow Service luffer. De er designet i en kvalitet med høj grad af åndbarhed, har superblød inderside og teknisk forstærket paneldesign, så du kan nyde timevis af herlig aktivitet på pisterne. Lufferne har endvidere vandavisende indsatte stykker, belagt materiale, der tåler lidt af hvert vejr, og tommelfingerdesign, der også fungerer som pudseklud til dine skibriller. Lufferne har justerbare remme, så de kan justeres efter behov, ribkant, reflekterende Superdry logoer og elastikstropper, så du ikke taber dem.


størrelse
S/M UK-S/M
M/L UK-M/L
Materialer & stoffer
Materiale Polyester 76%, Akryl 20%, Elastan 1%, Viskose 1%, Nylon 1%, Metallicfiber 1%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082321400001

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…