offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Snow Shadow dunjakke

USD $239.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

34

36

38

40

42

44

STøRRELSESGUIDE
Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Snow Spray Aop

BESKRIVELSE

Superdry Snow Shadow jakke til kvinder. Se knivskarp ud på pisterne med vores Snow Shadow dunjakke. Light tech-jakken er med førsteklasses andedunsfyld i blandingsforholdet 80/20, der giver optimal isolering. Jakken er fremstillet i et tolagsdesign, der gør den effektivt vandafvisende, og gennemført i bløde, lette materialer, der gør den skøn at have på. Læg dertil hætte med justerbar elastiksnøre, omhyggeligt tapede sømme og coatede lynlåse. Derudover har den holder til liftkort, et design, der kan ergonomisk tilpasses, et sneskørt, to lynlåslommer, en lomme til tech-udstyr, manchetter med tommelfingerhul og ventilationsslidser med lynlås i armhulen. Endelig har jakken lynlåstapper med brandnavn og Superdry logoer på ærmerne.

Superdry er certificeret gennem Responsible Down Standard og sikrer, at dunfyld til vores produkter kommer fra leverandører, der lever op til kravene for dyrevelfærd.

Vandafvisning <10.000 mm

Vindafvisning <3.000 g

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
For Polyester 100%
Vattering Ned 80%, Fjer 20%
Skal Polyester 100%
Rib Polyamid 82%, Elastan 18%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082321100020
Superdry størrelsesguide (Desktop) Superdry størrelsesguide (Mobile)

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…