Tech Velocity SD-Windcheater med print

USD $109.50
Gratis levering
 
Farve:Hot Pink Camo

BESKRIVELSE

Superdry tech Velocity SD-Windcheater jakke med print til kvinder. Hvis du er på udkig efter sæsonens letvægtsjakke, er vores Velocity SD-Windcheater løsningen. Jakken er en del af vores ikoniske Wind kollektion, der er kendt for den fremragende kvalitet. Den har dobbelt lynlås, lynlåstapper med brandnavn, elastiksnøre i hætten, to lynlåslommer, en inderlomme med lynlås og ribmanchetter med tommelfingerhul. Jakken har endvidere et Superdry mærke på ærmet og et Superdry logo på manchetten og forneden. En hverdagsjakke du vil elske at bruge sammen med andre klassikere i din garderobe.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
46 UK-18
Materialer & stoffer
For I Hætte Polyester 100%
For Polyester 100%
Skal Polyester 100%
Rib Polyester 98%, Elastan 2%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082217500201
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…