offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

SD Multi jakke

USD $269.50
Gratis levering
Vælg Størrelse:

34

36

38

40

42

44

STøRRELSESGUIDE
Tilføj til indkøbskurv
 
Farve:Wax Navy

BESKRIVELSE

Superdry SD Multi jakke til kvinder. Den perfekte 3-i-1-jakke, der er så alsidig, at du kan bruge den hele skisæsonen. Jakken er designet med et vandafvisende yderlag og har en varm og behagelig quiltet inderjakke, som kan tages ud efter behov. Yderjakken har hætte med justerbar elastiksnøre, manchetter, der kan justeres med velcro, fire lynlåslommer og holder til liftkort. Slidser med lynlås under ærmerne sikrer ventilation, og et sneskørt gør, at sneen holdes væk, så du ikke bliver våd og kold. Jakken har endvidere en inderlomme til tech-udstyr såsom en telefon. Den quiltede inderjakke lukkes med lynlås og har to forlommer. Den fæstnes på den udvendige jakke med lynlås og trykknapper. Endelig har Super SD Multi jakken Superdry Snow mærker på det ene ærme og reflekterende Superdry Snow logo foran.

Vandafvisning <10.000 mm Vindafvisning <5.000 g

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
For Polyester 100%
Outer Shell Polyester 100%
Vask & pleje
Vask: Må Ikke Vaskes
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082321100019
Superdry størrelsesguide (Desktop) Superdry størrelsesguide (Mobile)

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…