Anise T-shirtkjole

USD $39.50
Gratis levering
 
Farve:Vasket Kaki

BESKRIVELSE

Superdry Anise t-shirtkjole til kvinder. Kom med på sæsonens trend med vores smarte Anise T-shirtkjole. Den superbløde T-shirtkjole er et must i enhver kvindes garderobe. Style den helt enkelt med læderjakke og støvler, hvis du går efter et velklædt look, eller gør det mere uformelt med sneakers og bomberjakke. Den er anvendelig og nem at bruge og derfor en sikker favorit, som du vil gå med igen og igen. Anise kjolen har et Superdry logo med rhinstene hen over brystet og et Superdry mærke forneden. Kjolen er skåret, så du får en flot figur, og designet med rund hals og korte ærmer gør den praktisk til et lag på lag-look.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
Materiale Bomuld 60%, Polyester 40%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Strygning - Lav Varme
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2144236000267
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…