Rookie dunvest

USD $134.50
Gratis levering
 
Farve:Deep Forest

BESKRIVELSE

Superdry Rookie dunvest til kvinder. Rookie dunvesten er designet med førsteklasses andedunsfyld i blandingsforholdet 80/20, der giver optimal isolering, når det bliver koldt. Vesten har aftagelig hætte med justerbar elastiksnøre og aftagelig kant i imiteret pels, dobbelt krave og lukning med lynlås og trykknapper. Rookie dunvesten har endvidere to lynlåslommer foran, justerbar elastiksnøre i taljen og et elastisk paneldesign i taljen bagpå, så den skaber en flatterende og flot silhuet. Endelig har vesten et Superdry logomærke på brystet.

Superdry er certificeret gennem Responsible Down Standard for at sikre, at vores produkter med dunfyld er frembragt på en måde, der sikrer dyrevelfærd

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
For Nylon 100%
Vattering Ned 80%, Fjer 20%
Skal Polyester 82%, Bomuld 18%
Faux Fur-kant Modakryl 57%, Akryl 35%, Polyester 8%
Inner Shell Polyester 100%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082220500048
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…