Rookie Heavy Weather Tiger parka

USD $134.50
Gratis levering
 
Farve: Kaki

BESKRIVELSE

Superdry Rookie Heavy Weather Tiger parka til kvinder. Føj smart design til sæsonens garderobe. Jakken, der lukkes med lynlås og trykknapper, har hætte med aftagelig kant i imiteret pels, manchetter med trykknapper og to forlommer. Rookie Heavy Weather Tiger parkaen er foret med dejlig varm fleece i hætte og hovedparten af jakken, har længere bagstykke, såkaldt fishtail, og justerbar snøre i taljen, så den sidder perfekt. Jakken har endvidere forskellige, militærinspirerede mærker på ærmerne og Superdry logoer på bryst og lomme. Style jakken med skinny jeans og støvler fra vores seneste kollektion, og skab et casual look.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
Materiale Bomuld 100%
For Polyester 98%, Modakryl 2%
For Forneden Polyester 100%
Faux Fur-kant Akryl 66%, Polyester 18%, Modakryl 16%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Strygning - Lav Varme
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082217000195
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…