Core dunjakke med hætte

USD $134.50
Gratis levering
 
Farve: Sort

BESKRIVELSE

Superdry Core dunjakke med hætte til kvinder. En let og quiltet jakke med førsteklasses andedunsfyld i blandingsforholdet 90/10, der giver optimal isolering, så du er dejligt varmt klædt på, når det bliver koldt. Jakken har elastisk kant i hætten, ved håndled og forneden, to lommer foran og lukning med lynlås. Core dunjakken med hætte har endvidere et Superdry logomærke på det ene ærme og er overgangsjakken, som du bare må eje. Superdry er certificeret gennem Responsible Down Standard og sikrer således, at dunfyld til vores produkter kommer fra leverandører, der lever op til kravene for dyrevelfærd.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
For Nylon 100%
Vattering Ned 90%, Fjer 10%
Materiale Nylon 100%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082218500193
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…