Premium Rescue dunjakke

USD $239.50
Gratis levering
 
Farve: Rød

BESKRIVELSE

Superdry Premium Rescue dunjakke til kvinder. Klæd dig lunt og lækkert i kulden med Premium Rescue dunjakken. Designet med førsteklasses andedunsfyld i blandingsforholdet 90/10 med lav fyldkraft, aftagelig hætte og lukning med lynlås og trykknapper. Jakken har to lommer foran, lomme på ærmet og justerbart bælte i taljen, så du kan tilpasse den efter behov. Premium Rescue dunjakken har en inderlomme, dejlig blød kant i imiteret pels på hætten og et Superdry Premium mærke på det ene ærme.

Superdry er certificeret gennem Responsible Down Standard og sikrer, at dunfyld til vores produkter kommer fra leverandører, der lever op til kravene for dyrevelfærd.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
For Nylon 100%
Vattering Ned 90%, Fjer 10%
Materiale Polyester 87%, Bomuld 13%
Faux Fur-kant Modakryl 57%, Akryl 35%, Polyester 8%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082218500233
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…