Blisse dunparka

USD $179.50
Gratis levering
 
Farve: Luxe Navy

BESKRIVELSE

Superdry Blisse dunparka til kvinder. En let og quiltet jakke er uundværlige til de kolde måneder. Denne er med lækker andedunsfyld i blandingsforholdet 90/10 og har lav fyldkraft. Din perfekte nye jakke til et lunt og lækkert look. Jakken har endvidere quiltet hætte med justerbar elastiksnøre, lukning med tovejslynlås og to lynlåslommer. Jakken har et lidt længere design og elastiske ærmekanter, der samlet giver kulde og vind kamp til stregen. Endelig har Blisse dunparkaen et Superdry logomærke på ærmet.
Superdry er certificeret gennem Responsible Down Standard og sikrer, at dunfyld til vores produkter kommer fra leverandører, der lever op til kravene for dyrevelfærd.

størrelse
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Materialer & stoffer
Materiale Nylon 100%
For Nylon 100%
Vattering Ned 90%, Fjer 10%
Vask & pleje
Vask: Maskinvask - Kold (30 °c)
Blegemiddel: Anvend Ikke Blegemiddel
Tørring: Må Ikke Tørretumbles
Strygning: Må Ikke Stryges
Kemisk rens: Må Ikke Kemisk Renses
varenummer
2082218500201
Superdry størrelsesguide Superdry størrelsesguide

GRATIS retur i Danmark

Returnér din(e) vare(r) til os sammen med en udfyldt returformular indenfor 28 dage efter levering. Du kan også returnere varer til alle butikker i Danmark. Sørg for, at varerne er i den originale tilstand.

Få flere oplysninger i vores returpolitik.

Bemærk:

Af hygiejnehensyn kan vi desværre ikke tilbyde ombytning eller refusion på undertøj/badetøj/makeup, med mindre varen er forseglet i den originale indpakning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Måske kan du også lide…